Uitvaartverzorging


Het moet niet anders, het kan anders. Dat is mijn nieuwe kijk op uitvaarten. De traditionele uitvaart zal

altijd blijven bestaan, maar wat zou het mooi zijn dat u als familie nog meer betrokken wordt bij het

regelen van uw uitvaart.


Dit kan zijn; helpen bij het maken van een bloemstuk, zelf een kist maken, met eigen of ander vervoer de

overledene vervoeren, kaarten ontwerpen of zelf schrijven. En wat dacht u van een dienst of condoleance in

uw eigen huis, bedrijf of verenigingsgebouw, als dit mogelijk is qua ruimte. Waarom zou u dat niet doen?


Ik laat de nabestaanden zien wat de mogelijkheden zijn met de daaraan verbonden kosten zodat men de juiste keuze kan maken. Mijn doel is om met de familie samen een prachtige uitvaart te verzorgen zoals zij dat gewenst hadden. En, het moet betaalbaar zijn.


Herinneringsdienst

In plaats van een traditionele condoleance kunt u kiezen voor een herinneringsdienst. Deze vindt plaats op een dag of een paar uur voor de crematie/begrafenis. Direct na deze dienst is er gelegenheid om te condoleren, al dan niet met een koffietafel. De familie kan daarna in besloten kring afscheid nemen op hun eigen manier. Besloten kring betekent niet automatisch dat er maar een beperkt aantal mensen uitgenodigd mogen worden. Alleen genodigden zullen hierbij aanwezig zijn. De familie maakt bekend, dat de uitvaart in besloten of familie kring plaats gaat vinden.


Uitzwaai arrangement

Deze vorm van dienst houdt in, dat de plechtigheid wordt gehouden in een zaal of locatie naar keuze.

Het is ook mogelijk om dit vanuit huis te doen. Als de dienst is afgelopen zal ik de overledene naar het

crematorium  begeleiden.

Tijdens het uitgeleide van de overledene kunt u een erehaag vormen, brengt u een laatste groet en ‘zwaait ’u de overledene uit. Aansluitend vindt de condoleance en of koffietafel plaats. Uiteraard is deze invulling in meerdere variaties te bepalen bijv. met een borrel of lunch, net wat de familie wenst.

Voordeel hiervan is dat men veel geld bespaard op de locatie en het is zeer persoonlijk. Na de begeleiding kom ik weer bij u terug voor de afsluiting.


Ik ga er niet vanuit wat gebruikelijk is, bij een uitvaart, maar wat er bij de persoon past. Uiteraard in overleg met de nabestaanden. U kunt ook van te voren alles al regelen, mocht u hier vragen over hebben dan sta ik graag vrijblijvend voor u klaar.


Mocht u vragen hebben dan sta ik u graag te woord. Ik ben bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur en voor een melding ben ik dag en nacht bereikbaar onder nummer 06-41838500.